A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Щодо діяльності агропродовольчих ринків

Щодо діяльності агропродовольчих ринків

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2020 р. № 313 „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211“ з 30 квітня 2020 року дозволено роботу агропродовольчих ринків, які є операторами ринку харчових продуктів відповідно до Закону України „Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів“, за умови дотримання протиепідемічних вимог до діяльності агропродовольчих ринків, встановлених постановою Головного державного санітарного лікаря від 27 квітня 2020 року №14 „Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках“.

09:47 04.05.2020

УВАГА НЕРЕСТ-2020

УВАГА НЕРЕСТ-2020

Нерест - це головний та найважливіший період у риби. Від того, наскільки успішно та вдало він пройде - залежать майбутні запаси водних біоресурсів. З метою забезпечення охорони та збереження у належному стані середовища існування, шляхів міграції та місць природного відтворення  у водоймах Черкаської області діють обмеження щодо вилову риби. 

15:19 30.04.2020

Щодо здійснення торгівлі продовольчими товарами фермерами та підприємцями району. Із засідання оперативного штабу

Щодо здійснення торгівлі продовольчими товарами фермерами та підприємцями району. Із засідання оперативного штабу

Сьогодні голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал провів засідання оперативного штабу з питань запобігання поширенню на території Тальнівського району коронавірусу COVID-19. Нагальним до обговорення постало питання відновлення роботи ринків та магазинів продовольчої групи  на території району.

14:47 30.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування