A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Прем’єр-міністр: Ми не передбачаємо, що треба буде знову вводити в країні повний локдаун

Прем’єр-міністр: Ми не передбачаємо, що треба буде знову вводити в країні повний локдаун

Україна поки йде за тим сценарієм виходу з карантину, який був прогнозований групою науковців та медиків. Про це сказав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. За його словами, для того, аби уникнути спалахів, вихід із карантину був розбитий на п’ять етапів.

11:23 12.05.2020

З 11 травня 2020 року запроваджуються заходи з послаблення карантину

З 11 травня 2020 року запроваджуються заходи з послаблення карантину

З 11 травня 2020 року запроваджуються заходи з послаблення карантину. З цього приводу у Тальнівській райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом Олександра Цимбала, голови райдержадміністрації, голови комісії.

17:07 08.05.2020

Слова любові й вдячності їм травень шелестить…

Слова любові й вдячності їм травень шелестить…

Травневими днями Україна відзначає День матері. Кожен висловлює найріднішій у світі людині свою любов і вдячність. Хтось міцними обіймами, телефонним дзвінком, теплим словом, допомогою і підтримкою, хтось щирим поглядом. Синівською турботою…

15:09 08.05.2020

Із 11-го: в ОДА розповіли про визначені міністерством нові правила послабленого карантину

Автор : Прес-служба ОДА 07.05.2020 18:16 Під час брифінгу в обласній адміністрації заступник голови ОДА Юрій Лесюк розповів про обмеження діючого карантину та процес поступового виходу з нього. Нагадаємо, з 11 травня в країні планують ввести послаблення карантинних обмежень. У цілому ж карантин продовжили до 22 травня.

13:51 08.05.2020

100-річчя Першого зимового походу армії УНР

100-річчя Першого зимового походу армії УНР

Перший зимовий похід — таку назву отримав партизанський рейд Армії Української Народної Республіки під проводом Михайла Омеляновича-Павленка тилами Червоної та Добровольчої армій. Це був єдиний варіант зберегти як саму армію та її дух у той час, як Головний Отаман Петлюра із штабом перебував у Варшавi, так і присутність української армії на окупованій території, що для населення мало неабияке значення. «Здивування росіян, що мостилися міцно засісти в повітах та губерніях на посадах різних губернаторів, ісправників, приставів тощо, можна порівняти хіба з тим, якби в наші часи, як уже мало хто вірить в чуда, з’явився б з-під землі мертвець і почав порядкувати в хаті. Та ще й як панувати! На своєму шляху Українська Армія буквально змітала все, що нагадувало російське панування. Мертвець воскрес і на «живих людей» напав жах, котрий неминуче гнав їх до якоїсь прірви, де вони мусили знайти собі смерть», - писав про похід один з його учасників, генерал-хорунжий Армії УНР Юрко Тютюнник.

15:20 07.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування