A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Оголошення

Тальнівський районний військовий комісаріат запрошує бажаючих на військову службу за контрактом

Тальнівський районний військовий комісаріат запрошує бажаючих на військову службу за контрактом до 95-тої окре?мої Житомирської десантно-штурмової брига?ди та 1-ої окремої танкової  бригади оперативного командування "Північ"(смт.Гончарівське). Перспективи:  - стабільне грошове забезпечення від 10200грн; - збереження місця роботи, посади та середньомісячної заробітної плати за основним місцем роботи при укладенні (продовженні) контракту; - забезпечення житлом (службовим житлом). - можливість безкоштовно отримати вищу освіту у ВВНЗ (ВНП ВНЗ) без відриву від служби (за заочною формою навчання) для отримання освіти спорідненої з цивільною. - щорічна матеріальна допомога на оздоровлення; - пільгове санаторно-курортне лікування військовослужбовців та членів їх сімей; - безкоштовне лікування в закладах МОУ; - грошова компенсація за піднайом житла та харчування.

17:06 23.07.2019

Товариський матч

19 липня у місті Черкаси відбудеться товариський матч між ветеранами футболу з київського "Динамо" та збірною командою міста Черкаси.

15:40 18.07.2019

Стань учасником Соціальної програми матеріальної допомоги українським студентам - EducationUA 2019

За умовами програми буде проведено конкурс та обрано двох переможців, які отримають гранти в розмірі 10 000 грн на кожного. Призові кошти будуть направлені на оплату навчання в українських ВНЗ. Для участі у конкурсі студентам потрібно підготувати невелику аналітичну роботу на одну із запропонованих  тем. Участь у конкурсі абсолютно безкоштовна. Конкурс триває до 31 липня 2019 року.

08:39 15.07.2019

Опитування думки громадян: якісні і доступні культурні послуги

З метою забезпечення прав людини на якісні і доступні культурні послуги та в рамках виконання завдань Плану заходів з реалізації Концепції реформування системи забезпечення населення культурними послугами, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 22 травня 2019 р. № 355, Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури України проводить опитування громадської думки щодо сутності культурних прав людини, бажаного змісту мінімальних стандартів забезпечення громадян культурними послугами та доцільності його впровадження.

09:39 12.07.2019

  Інформаційне повідомлення про проведення конкурсу  

   Тальнівська районна державна адміністрація, відповідно до вимог чинного законодавства України оголошує конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності з незалежної (експертної) оцінки об’єктів нерухомого майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл Тальнівського району, балансоутримувачем якого є Тальнівська районна державна адміністрація на правах оперативного управління.

16:20 11.07.2019

Запрошуємо на фестиваль "Аристократична Україна"

 З метою відродження національних традицій України, розвитку культурної дипломатії між етносами й національними меншинами, що вважають своєю батьківщиною Україну та представниками народів, що проживають на території України 27 липня 2019 року з 12:00 на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль» відбудеться третій Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів – етнофешншоу «Аристократична Україна».

08:31 11.07.2019

Держкомтелерадіо розпочав прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України «Українська книжка року»

Премія присуджується у трьох номінаціях: за видатні досягнення у галузі художньої літератури  –  книжковому виданню творів класичної або сучасної української прози, поезії, українських перекладів художньої літератури; за вагомий внесок у розвиток українознавства  – книжковому виданню творів, які формують знання про Україну, її народ, історію, культуру, науку, довідковому, енциклопедичному, краєзнавчому або картографічному виданню, виданню іншого твору україністики; за сприяння у вихованні підростаючого покоління — книжковому виданню творів дитячої літератури, посібнику або підручнику для дошкільників, учнів чи студентів.

15:01 08.07.2019

Стартував відбір на ІГРИ НЕСКОРЕНИХ 2020

РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ ВІДБОРУ НА ІГРИ НЕСКОРЕНИХ 2020 У ГААЗІ Ігри Нескорених покликані через спорт сприяти процесу одужання та реабілітації ветеранів війни та діючих військовослужбовців, службовців сектору безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань, які отримали поранення, каліцтва, контузії, або інші захворювання під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій.

15:34 04.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування