A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Оголошення

Увага! Погіршення погодніх умов

12 лютого вночі у Чернівецькій області, вдень у Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській та Полтавській областях значні опади, переважно у вигляді мокрого снігу (приріст снігового покриву 6-12 см), налипання мокрого снігу; (І рівень небезпечності, жовтий).

16:28 12.02.2019

Запршуємо на фестиваль «Перлина Fest»

 VII Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest» відбудеться у м. Києві 16 лютого 2019 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад», Міністерства культури України та Київської міської державної адміністрації. Фестиваль відбувається під девізом: «Творчість заради майбутнього!», та має на меті показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії.

16:27 31.01.2019

ГО «Відкритий світ молоді» інформує

Громадська організація «Відкритий світ молоді» інформує про те, що з 14 по 19 квітня 2019 року в м. Братислава у співпраці з Східноєвропейським агентством розвитку (EEDA) за підтримки Посольства Словаччини в Україні заплановано міжнародний семінар «Сучасні технології соціальної роботи в різних сферах життя» (програма додається).

08:43 25.01.2019

До уваги представників агропідприємств!   Для оперативного реагування

Для оперативного реагування на випадки силового захоплення          на території Черкаської області земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств.

11:36 08.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування