A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Конкурсний відбір проектних пропозицій від громадських організацій, ініціативних груп та благодійних фондів

Конкурсний відбір проектних пропозицій від громадських організацій, ініціативних груп та благодійних фондів

Відповідно до статті 14, 15 Закону України "Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в України” та з метою підтримки громадської активності молоді, створення банку молодіжних суспільно-корисних ініціатив управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської облдержадмінітсрації розпочинає конкурсний відбір проектних пропозицій від громадських організацій, ініціативних груп та благодійних фондів для включення їх до календарного плану управління на 2021 рік та подальшої фінансової підтримки протягом року.

10:39 08.10.2020

Припиніть струшувати дитину!

Припиніть струшувати дитину!

Під час карантинних обмежень зростає рівень стресу, особливо серед батьків новонароджених дітей. Це підвищує ризик вчинення насильства над дітьми. Проведене опитування серед батьків показало, що 5% батьків струшують свою дитину з метою її заспокоєння і взагалі не мають інформації про шкідливий вплив таких дій. Таке явище як «Синдром струшеної дитини» є фізичним та психологічним насильством щодо неї та призводить до ушкодження мозку, а в деяких випадках – має летальні наслідки. Щороку Американська академія педіатрії виявляє близько 1300 випадків синдрому струшеної дитини. 80% дітей залишаються з інвалідністю на все життя, а 20%  помирає. В Україні відсутня офіційна статистика щодо кількості випадків струшування дітей та заподіяних внаслідок цього травм. Хоча на теренах нашої країни це теж дуже поширене явище. 

10:04 08.10.2020

Stop_sexтинг. Соціальний відеоролик

Stop_sexтинг. Соціальний відеоролик

  Секстинг(інтимне листування й вимагання фото інтимного характеру) — це та проблема на сьогодні, про яку не можна замовчувати. Ця небезпека чатує на ваших дітей щодня. Так, за статистичними даними Національної дитячої «гарячої» лінії ГО «LaStradaUkraine» секстинг займає друге місце, після комп’ютерної та інтернет залежності, за кількістю звернень дітей та батьків мало не кожного дня.

10:03 08.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування