A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Новини

Олексій Гончарук: Освічений та здоровий українець - це фундамент, основа нашої економіки

«Основа стратегії Уряду — це інвестувати ресурси у людський капітал. І потрібно починати з двох важливих речей: це освіта та медицина. Все дуже просто: освічена людина знає що і як робити, а у здорової людини є сили й енергія це робити», — сказав Олексій Гончарук. 

09:59 25.02.2020

Центр первинної медико-санітарної допомоги: презентація роботи

Центр первинної медико-санітарної допомоги: презентація роботи

22 лютого заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Тетяна Півторак, голова районної ради Валентина Любомська спільно з депутатом обласної ради Володимиром Копійченком побували з робочим візитом у Центрі первинної медико-санітарної допомоги.

16:19 24.02.2020

Стартувала районна спартакіада державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Стартувала районна спартакіада державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

21 лютого 2020 року стартувала районна спартакіада державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Цього дня відбулися змагання з шашок. Активну участь у змаганнях взяли працівники районної державної адміністрації, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, виконавчого апарату районної та міської рад.  Змагання проходили у двох категоріях: «Чоловіки» та «Жінки», переможцями в яких стали: «Чоловіки»: У першу трійку з однаковою кількістю очок увійшли – Карпук Віталій Петрович (районна рада), Піддубний Євгеній Юрійович (міська рада), Сноз Олег Андрійович (міська рада), між якими буде проведено додатковий турнір. «Жінки»: І місце – Любомська Валентина Олександрівна (районна рада) ІІ місце – Сивуненко Ніна Василівна (управління соціального захисту населення райдержадміністрації) ІІІ місце – Борзенкова Оксана Василівна (міськрайонний центр надання адміністративних послуг)

15:31 24.02.2020

Реалізація соціальних проектів

Реалізація соціальних проектів

21 лютого Тальнівщина, за сприяння народного депутата Андрія Стріхарського, отримала гуманітарну допомогу. Гуманітарний вантаж склав: 6 ліжок, 1 матрац, 9 мішків одягу для медпрацівників, 5 ящиків з одягом, 5 нових інвалідних візків, 3 тумбочки.

14:46 24.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування