A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Найспортивніше село - 2018

Дата: 12.05.2018 18:42
Кількість переглядів: 575

Фото без описуСьогодні 12 травня на стадіоні в Тальнівському лісопарку відбулися районні змагання сільських спортивних ігор Тальнівщини під девізом «Найспортивніше село - 2018». 


Дані змагання спрямовані на популяризацію фізичної культури і спорту, пропаганду і стимулювання здорового способу життя серед сільського населення.


З вітальним словом до присутніх звернулися голова Тальнівської районної ради Валентина Любомська та перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка. Вони відмітили, що мешканці сіл відзначаються не тільки своєю працелюбністю, а і беруть активну участь у художній самодіяльності та займаються спортом. 


Фізична культура і спорт все більше входять в повсякденне життя різних верств населення нашого району, а особливо молоді. Значна увага приділяється розвитку оздоровчої та спортивно-масової роботи серед сільського населення. На спортивних майданчиках населених пунктів жителі підвищують майстерність із різних видів спорту. Кращі з них запрошуються до складів збірних команд району і захищають честь Тальнівщини на обласних та вищого рівня змаганнях.

Керівники району побажали спортсменам, щоб сьогоднішні змагання пройшли у доброзичливій та дружній атмосфері, а у безкомпромісній боротьбі переміг найсильніший. Всім присутнім - міцного здоров’я, достатку, наснаги.

Всього брали участь у змаганнях вісімнадцять команд сільких рад. До лісопарку сьогодні прибуло одинадцять.

З них І загальнокомандне місце зайняла команда села Майданецьке. ІІ місце- команда села Кобринове. ІІІ місце - команда села Кобринова Гребля.

Команди, які зайняли призові місця нагороджені грамотами, кубками і подарунками, а всі чемпіони та призери змагань нагороджені грамотами та медалями.

Підсумки змагань «Найспортивніше село-2018»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування