A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС при райдержадміністрації

Дата: 23.05.2018 17:29
Кількість переглядів: 630

Фото без описуЩойно, 23 травня перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка провів термінове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації за участю голови районної ради Валентини Любомської, міського голови Олексія Юрченка, членів комісії та представників міської ради з метою розгляду питання безперервного функціонування сміттєзвалища в м.Тальне.

В межах чинного законодавства Тальнівською районною державною адміністрацією проведено всебічне вивчення даного питання та були направлені відповідні запити до Тальнівської міської ради. На сьогодні відповіді так і не надійшли.

У зв’язку з цим, було ініційоване засідання комісії з питань ТЕБ та НС при РДА з метою недопущення екологічної катастрофи в районі.

Члени комісії одноголосно підтримали пропозицію Валентини Любомської щодо проведення 24 травня 2018 року спільного засідання комісії з питань ТЕБ та НС райдержадміністрації та міської ради, щоби в максимально стислі терміни вирішити вищеназвану проблему.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування