A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Особистий прийом першого заступника: проблеми, шляхи вирішення, завдання

Дата: 25.06.2018 17:14
Кількість переглядів: 753

Фото без опису25 червня перший заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Володимир Гречка провів особистий прийом громадян.

Вкрай гостро постало питання виділення землі учасникам антитерористичної операції, з яким звернулися від імені усіх матерів тальнівчан-учасників АТО Опалінська Г.М. та Малинка Л.О.

Їм було надано роз'яснення, що 6 червня цього року Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області передало землі державної власності сільськогосподарського призначення в комунальну власність Тальнівській об’єднананій територіальній громаді (це близько 1600 га землі) відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 січня 2018 р. № 60-р «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад».

Право власності на земельні ділянки ОТГ набуде із часу державної реєстрації цього права відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

Від так набуття громадою права власності значно полегшить процедуру отримання учасниками АТО земельних ділянок.

Тож це питання від матерів оформлене як звернення з подальшою передачею на розгляд відповідним службам райдержадміністрації, відділу Держгеокадастру у Тальнівському районі, Тальнівській міській раді.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування