A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Про тепло в зимовий період дбаємо завчасно. Із робочої зустрічі

Дата: 05.07.2018 17:04
Кількість переглядів: 448

Фото без описуСьогодні, п'ятого липня, голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів робочу зустріч із сільськими головами.

Розглядалося одне із важливих питань життєдіяльності району – утримання і подальше функціонування навчальних закладів на підвідомчих територіях.

Нарада відбулася за участі заступника голови райдержадміністрації Тетяни Півторак, начальника фінансового управління Наталії Шпичак, начальника відділу освіти Лариси Коваль, голови районної організації Профспілки працівників освіти Людмили Нестругіної.

На часі питання підготовки до тендерної процедури щодо отримання лімітів на газ в опалювальний період. Тож зараз усі мають включитися в роботу і забезпечити виконання необхідних вимог, зокрема забезпечення фінансування.

Василь Клименко наголосив: для того, щоб в усіх школах району вчасно розпочався опалювальний сезон, подбати про це потрібно уже сьогодні.  Голова райдержадміністрації подякував сільським головам за співпрацю і висловив сподівання, що, завдячуючи взаєморозумінню, конструктивному підходу та спільним зусиллям, питання буде вирішено вчасно і позитивно.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування