A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Зустріч із практичним психологом

Дата: 07.06.2018 17:00
Кількість переглядів: 514

Фото без описуЦе була щира бесіда, де кожен міг поділитися наболілим, почути слушну пораду.

Практичний психолог із Черкас Людмила Пона провела тренінг із дружинами ветеранів АТО. Зустріч організували працівники районного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

- Ми не будемо говорити про війну, про пільги чи землю, - звернулася до присутніх пані Людмила. – Ми поговоримо про вас, ваші родини, дітей, про те, як зберегти ваші сім'ї. Хлопці повертаються з війни зовсім іншими. І нам треба вчитися їх сприймати такими, і в суспільстві, і, насамперед, в сім'ї.

Людмила Михайлівна відзначила, що вже більше року проводить подібні зустрічі у різних містах області. І це дуже важливо для всіх, у кого рідні повернулися з війни. Таким родинам важко самостійно впоратися зпроблемами, прийняти зміни у поведінці і світосприйнятті своїх синів, чоловіків, татусів, які пережили війну. Дуже важливо згуртовуватися, ділитися досвідом, своїми історіями. Це не тільки допоможе вирішити певні труднощі у родинах, а й стане невеликою віддушиною для самих дружин чи мам. З цією метою Людмила Пона організувала також загальнообласну групу в інтернет-мережі Facebook під символічною назвою „Птаха“.

Фото без описуНа зустрічі побували і голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко та голова райради Валентина Любомська. Вони відзначили потрібність таких тренінгів, важливість не лише для рідних ветеранів АТО, а й для всього суспільства, яке сьогодні ще не готове розуміти й сприймати зміни. Це часто призводить до конфліктних ситуацій, непорозумінь. Керівники району подякували пані Людмилі і висловили сподівання, що такі зустрічі стануть частішими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування