A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

На колегії РДА розглянуто актуальні питання Тальнівського району

Дата: 15.05.2018 16:53
Кількість переглядів: 532

Фото без описуНа колегії РДА розглянуто актуальні питання Тальнівського району

15 травня під керівництвом Василя Клименка відбулася колегія райдержадміністрації, на якій було заслухано ряд актуальних питань. Порядок денний :

1. Про стан виконання районного  бюджету  за І квартал 2018 року та завдання з його виконання на ІІ квартал цього року. Поінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Шпичак.

2. Про стан виконання Програми соціального, економічного та культурного розвитку району за І квартал  2018 року. Поінформував начальник управління агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Віталій Захарчук.

3. Про стан виконання Плану протипожежного захисту району в пожежно-небезпечний період 2018 року. Поінформував перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка.

4. Про стан підготовки до купального періоду  2018року. Поінформував старший інспектор сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Сергій Копернак.

5. Про виконання  завдань по залученню громадян до військової служби за контрактом. Поінформували заступник військового комісара Тальнівського РВК Сергій Грицай, головний спеціаліст з запобігання і протидії корупції та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Андрій Цибулько.

6. Про стан виконання районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної адаптації, професійної підготовки( перепідготовки) учасників антитерористичної операції, соціального захисту членів їх сімей та вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції на 2016-2020роки. Поінформували начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко.

7. Про стан здійснення  органами місцевого самоврядування району делегованих повноважень органів виконавчої влади щодо розгляду звернень громадян . Поінформували сільські голови сіл Павлівка І, Глибочок, Тальянки.

На колегії активно виступали запрошені члени колегії голова районної ради Валентина Любомська, сільські голови, керівники структурних підрозділів РДА та інші посадові особи району.

За підсумками колегії райдержадміністрації, відповідальним посадовим особам було поставлено доручення, метою яких є вирішення відзначених питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування