A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулося засідання Центру допомоги учасникам АТО

Дата: 28.01.2019 16:50
Кількість переглядів: 404

25 січня відбулося засідання районного Центру допомоги учасникам АТО під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Гречки.

У засіданні взяли участь заступник військового  комісара Тальнівського районного військового комісаріату Петро Закревський, начальник відділу Держгеокадастру у Тальнівському районі Геннадій Сикалов, голова Громадської ради при РДА Тетяна Буга, голова спілки ГО „Тальнівська районна спілка ветеранів та учасників АТО“ Василь Данилюк, в.о. голови  Тальнівського громадського формування «Народна  самооборона» Володимир Швець, голова постійної комісії із земельних питань Тальнівської міської ради Олександр Гижко, член постійної комісії із земельних питань Тальнівської міської ради Тетяна Моряк, волонтер Валентина Мельник, учасники АТО.

 На жаль, запрошені керівники міської ради та представники відділу земельних ресурсів апарату міської ради не прибули.

 А питання, що постало до розгляду, якраз стосувалося забезпечення учасників АТО та членів їх сімей земельними ділянками.  Зокрема, незрозумілою досі залишається ситуація щодо ділянок міської ради в районі ТОВ „Тальнівський щебеневий завод“ та ТОВ „Тальнівське кар’єроупрапвління“, які на даний час надані під городи громадянам та використовуються без відповідного документального оформлення. Чому досі не проведена інвентаризація? На це питання не було кому надати відповідь.

Володимир Гречка проінформував, що однією із причин, яка спонукала нинішнє зібрання, стали заяви учасників АТО із проханням посприяти в отриманні земельних ділянок. Як не прикро, але неодноразові звернення до Тальнівської міської ради листами щодо проведення інвентаризації земельних ділянок в районі ТОВ „Тальнівський щебеневий завод“  і ТОВ „Тальнівське кар’єроуправління“  та передачі їх учасникам та родинам загиблих учасників АТО (ООС) так і залишились без розгляду.

Після обговорення рішенням Центру було: вкотре рекомендувати Тальнівській міській раді зробити  аналіз використання вказаних та інших земельних ділянок на підвідомчій території з метою подальшої передачі вільних ділянок учасникам та родинам загиблих учасників АТО (ООС).

На завершення Володимир Гречка запропонував провести роботу по збору гуманітарної  допомоги бійцям 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії, який в даний час перебуває у зоні проведення ООС: м. Красногорівка Донецької області, звернувшись  до керівників підприємств, установ та організацій, підприємців, населення.

 

                   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування