A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Виїзний прийом громадян в село Заліське

Дата: 08.08.2018 16:47
Кількість переглядів: 544

Фото без опису8 серпня голова районної державної адміністрації Василь Клименко разом із заступником Тетяною Півторак здійснив виїзний прийом громадян для вирішення на місці проблемних питань Заліської громади.

Керівники району зустрілися з сільським головою Сергієм Панченком аби поговорити про питання, що турбують громаду.

Після наради очільники краю відвідали заклади соціальної сфери, які розміщені на території села та поспілкувалися з їх працівниками про наболіле. Основними темами у спілкуванні були: реформи на місцях, належна робота усіх закладів соціальної сфери – все те, на що сьогодні направлені соціальні ініціативи Президента України Петра Порошенка.

Особливу увагу було направлено на огляд приміщень та їх готовність до опалювального сезону. Зокрема директор Заліського НВК Ніна Ротаєнко показала керівництву класні кімнати, ознайомила з дидактичним матеріалом для початкового класу, який вже закуплено до навчального року для дітей першокласників. У медичній амбулаторії представниками райдержадміністрації було оглянуто палати для денного перебування хворих, оглядовий кабінет, маніпуляційну. Обговорили питання реформування первинної медико-санітарної допомоги, його позитивні та негативні сторони.

На всі запитання Василем Клименком та Тетяною Півторак було надано грунтовні роз’яснення та дано доручення відповідним службам задля оперативного та остаточного їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування