A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

З молитвою і вірою зустрічаємо день насущний…

Дата: 28.08.2018 16:21
Кількість переглядів: 803

Фото без описуІз німого портрета пильно на нас усіх дивиться юнак. Дивиться впевнено, сміливо, підбадьорливо…

Бо таким був Василь і в житті. Веселим, життєрадісним, добрим, надійним. У рідному селі його всі лагідно називали Васьком. Любили за чесність і відкритість, поважали за готовність допомогти і підтримати.

Таким він залишиться у їхній пам'яті назавжди.

Пам'ятатимуть односельці, пам'ятатиме вся Тальнівщина і трагічний серпневий день, коли прилетіла в наш край сумна звістка. Під час мінометного обстрілу опорного пункту поблизу смт Луганське Донецької області загинув солдат Василь Івченко. Не передати словами горя, не виплакати гірких сліз. Навік пекучою раною ятритиме тяжка втрата.

Василева душа відлетіла у вирій у світлий день Успіння Пресвятої Богородиці. З молитвою на устах зустрічають цей день усі, хто знав мужнього юнака. Зустрічають з  вірою і надією у серцях, за які поліг солдат.

Фото без описуЦього дня зібралися рідні, друзі, однокласники Василя, щоб пом'янути світлу душу нашого захисника. До них приєдналися керівники району Василь Клименко та Валентина Любомська, депутат облради Володимир Копійченко, депутат райради Валентин Поперечний, сільський голова Алла Граділенко, школярі, односельці. З вдячністю і пошаною згадали Героя Василя Івченка, поклали квіти на його могилу та до меморіальної дошки у його рідному селі.

Також голова райдержадміністрації Василь Клименко та голова районної ради Валентина Любомська спільно із керівниками структурних підрозділів та інших органів виконавчої влади району поклали квіти до меморіальної дошки Василю Івченку у місті Тальному та вшанували пам'ять про мужнього захисника хвилиною мовчання.

Цього ж дня у храмі Святих Петра і Павла у Тальному та у храмі Покрови Пресвятої Богородиці у Лоташевому відбулися панахиди за загиблими захисниками.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування