A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Проведено обстеження виборчих дільниць

Дата: 19.03.2019 16:11
Кількість переглядів: 394

Чи варто розповідати про відповідальність кожного під час виборчого процесу? Особливо, якщо це стосується органів місцевого самоврядування, які, згідно своїх повноважень, відповідно до виборчого законодавства, не лише несуть відповідальність, а й безпосередньо забезпечують підготовку та проведення виборів на своїй підвідомчій території. Зокрема, це і забезпечення належних умов праці дільничним виборчим комісіям, які уже з 12 березня повинні розпочати свою роботу у спеціально відведених приміщеннях.


Фото без опису18 березня було здійснено обстеження окремих дільниць №199 і №196 виборчих округів. Огляд провели заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Тетяна Півторак та начальник відділу організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації Ольга Мамалига.

Дільниця №710560 виборчого округу №199 розташована в актовій залі ТОВ „Інтерагросс“. На даний час там проходять ремонтні роботи, і з огляду на те, в якому стані приміщення – завершаться вони, вочевидь, не скоро. Де працює комісія зараз – невідомо.

 

Фото без опису

Дільниця №710559 виборчого округу №199 – актова зала клубу ПСП ім. Чкалова. Тут ситуація взагалі незрозуміла. Приміщення на замку. Чи туди хтось навідувався із керівного складу комісій, чи ні, в якому стані зала, чи встигнуть її підготувати, кинувшись в останні дні, або хоча б коли закриють каналізаційний отвір прямісінько перед входом до дільниці? Поставити ці запитання було нікому.

 

 

 

 

Фото без опису

Дільниця №710594 виборчого округу №196 знаходиться у ще більш плачевній ситуації. Це селище Степне, приміщення клубу, давним давно забуте і не діюче. Поросле чагарниками, з вибитими вікнами, облупленими стінами. Звичайно, зачиненим воно було і на момент обстеження. Цю проблему можна було вирішити - органу місцевого самоврядування, а саме Тальнівській ОТГ, завчасно потурбуватися про перенесення дільниці в інше приміщення. Тепер терміни уже не дозволяють цього зробити.

Ці три дільниці розміщені на території Тальнівської ОТГ, відповідальні особи якої попередньо повідомили листами відділ ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації, що всі відведені приміщення для проведення виборів у належному стані…

Фото без описуДалі було обстежено дві дільниці на території Кобриново-Гребельської сільської ради.

Дільниця №710573 виборчого округу №196 знаходиться у приміщенні Кобрино-Гребельської сільської ради. Керівний склад комісії працює. Розносять запрошення виборцям, готують матеріали на інформаційний стенд. Є кабінки для голосування, вогнегасники, скриньки у належному стані. Хоча тут досить холодно.

 

 

 

Фото без опису

Дільниця №710574 виборчого округу №196 - у селі Антонівка. Це приміщення клубу. Комісія працює, наводить лад, готує інформаційний стенд, розносить запрошення. Стоять кабіни для голосування, є вогнегасники, підведена електроенергія і телефон. Хоча саме приміщення має не досить затишний вигляд, у ньому дуже холодно.

 

 

 

Результати перевірки заактовано і буде доведено до відповідальних осіб для усунення недоліків.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування