A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

«Інклюзія у початковій мистецькій освіті ARTS FOR HEARTS»

Дата: 25.02.2020 16:05
Кількість переглядів: 357

Громадські організації «Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти», «Українська ланка Європейської Асоціації Викладачів-Струнників», Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти підтримали директора дитячої школи мистецтв №5 ім. І. Дунаєвського (м. Харків) з ініціативою проведення Всеукраїнського проєкту-педагогічного форуму «Інклюзія у початковій мистецькій освіті ARTS FOR HEARTS». 

Форум, який відбудеться на основі залучення кращих вітчизняних та європейських практик, проводитиметься у Києві 27 квітня з 11:00 до 17:00 за адресою: вулиця Борщагівська, 14 (Київська дитяча школа мистецтв №5 ім. Л.Ревуцького).

Всеукраїнський форум з питань розвитку інклюзивної початкової мистецької освіти в Україні – проект, що надасть можливість створення комунікаційної платформи для налагодження тривалого партнерства з розвитку інклюзивної освіти та мистецтва в Україні та стане підґрунтям формування позитивного ставлення суспільства, викладацької-учнівської спільноти до людей з інваліднісю, узагальнення та систематизація ефективного досвіду.

Під час форуму відбудеться дискусія «Мистецька освіта без перепон», конференція «Досвід, практика, реалізація».

Форма реєстрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування