A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Укрпошта й Liki24.com у період карантину доставлятимуть ліки в регіони безкоштовно

Дата: 30.03.2020 15:01
Кількість переглядів: 521

Національний оператор Укрпошта разом з Сервісом Liki24.com запускають безкоштовну доставку ліків в регіони України на період карантину. Послуга доставки уже доступна в усіх населених пунктах. В Києві та обласних центрах, де аптеки більш доступні, діятиме спеціальний тариф – 35 гривень, в будь-які інші міста та села – безкоштовно. Таке партнерство стало можливим після ухвалення відповідної постанови Уряду про можливість для поштових операторів доставляти ліки в період карантину.

Послуги безкоштовної доставки ліків через національного оператора Укрпошта будуть доступні до кінця карантину. При цьому, користувачі зможуть отримувати свої посилки як на відділеннях Укрпошти, так і адресно до дверей. Терміни доставки відповідають нормам експрес-відправлень.

Замовлення на безкоштовну доставку медикаментів можна оформити на сайті Сервісу Liki24.com уже сьогодні. Для цього потрібно зайти на сайт liki24.com, знайти потрібні ліки, додати їх до кошику, оформити замовлення і в способах доставки обрати “Доставка з Укрпошта”. З 27 березня замовлення з безкоштовною доставкою також можна буде оформити за номером телефону 068 296 14 52.

Виняток до замовлення складають медикаменти, що вимагають спеціального температурного режиму зберігання, або входять до переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів, а також є сильнодіючими і отруйними лікарськими засобами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування