A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

В умовах карантину та запобігання поширенню коронавірусу важлива співпраця та взаємопідтримка

Дата: 30.03.2020 11:54
Кількість переглядів: 580

Тальнівська райдержадміністрація висловлює вдячність усім, хто не стоїть сьогодні осторонь і долучається до заходів, спрямованих на запобігання поширенню на території Тальнівського району коронавірусу COVID-19.

Зокрема, Тальнівська райдержадміністрація координує роботу сільських рад району. У цьому напрямку важливо відмітити злагоджену співпрацю та розуміння сільських голів, виконкомів сільських рад. На підвідомчих територіях якісно та оперативно проводиться роз'яснювальна кампанія, розповсюдження тематичних буклетів та плакатів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, дотримання умов карантину та алгоритму дій у разі підозри на захворювання. Органи місцевого самоврядування активно долучилися до відновлення та активізації діяльності громадських формувань з метою контролю дотримання умов карантину. Ведуть постійний моніторинг новоприбулих жителів села та їхніх родичів із-за кордону, з місць ураження коронавірусом, проводять з ними профілактичну роботу щодо дотримання самоізоляції.

Усі сільські ради району виділили кошти на придбання засобів індивідуального захисту, медичних препаратів та дезсабів для КП «Тальнівська  центральна районна лікарня» та Центр первинної медико-санітарної допомоги. Загальна сума становить 250420 грн.

Щире спасибі за небайдужість, тільки спільними зусиллями ми здолаємо непрості виклики сьогодення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування