A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Зустріч народного депутата Андрія Стріхарського із виборцями

Дата: 27.02.2020 16:52
Кількість переглядів: 619

Фото без опису26 лютого народний депутат Андрій Стріхарський провів на Тальнівщині зустріч із виборцями. У ній взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Цимбал, голова районної ради Валентина Любомська, депутати обласної,  районної та міської рад, сільські голови, сільгоспвиробники,  лікарі, громадські активісти, місцеві ЗМІ.

Було обговорено ряд важливих питань у різних галузях, зокрема про реалізацію реформ медицини та освіти, розподіл коштів на ремонти доріг,  опрацювання законодавства щодо зняття мораторію на продаж землі, забезпечення земельними ділянками учасників АТО, удосконалення законодавства щодо оренди земельних паїв, неконтрольованого руху великовагового транспорту та багато інших. Присутні були дуже активними, ставили найболючіші питання сьогодення, висловлювали власні пропозиції та бачення шляхів вирішення актуальних проблем.

Зокрема, голова райдержадміністрації Олександр Цимбал відзначив, що наразі найбільше турбує тальнівчан подальша доля районної лікарні.

Голова районної ради Валентина Любомська підняла питання щодо ремонту доріг територіального значення. І наголосила на проблемах виділення землі учасникам АТО, коли місяцями й роками їхні справи знаходяться в обласному управлінні Держгеокадастру.

Активну участь в обговоренні взяли депутат районної ради Анатолій Ковальов, громадський активіст Олександр Овчаренко, голова спілки сільгоспвиробників Руслан Лисенко, сільський голова Олексій Сарана, заступник директора з медичного обслуговування населення районної лікарні Валентина Калініченко та інші.

Відповідаючи на запитання, народний депутат відзначив про важливість налагодження комунікації з виборцями. З цією метою найближчим часом у Тальному запрацює його громадська приймальня. Андрій Стріхарський представив свого помічника по Тальнівському району – це Буковський Микола Пилипович.

Підсумовуючи зустріч, Андрій Стріхарський запевнив, що всі звернення тальнівчан будуть розглянуті та опрацьовані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування