A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Робочий візит народного депутата Сергія Нагорняка

Дата: 27.02.2020 16:37
Кількість переглядів: 993

Фото без опису26 лютого з робочим візитом Тальнівщину відвідав народний депутат Сергій Нагорняк. Він зустрівся із керівництвом району та міста.

У ході ділової розмови голови Тальнівської райдержадміністрації Олександра Цимбала з народним депутатом було обговорено ряд актуальних питань із життєдіяльності району: щодо ремонту доріг, наповнення місцевих бюджетів, проблем у галузях медицини, освіти.  Зокрема, Олександр Цимбал підняв питання  про реформу вторинної ланки медицини. Районна лікарня з 1 квітня цього року переходить на інший формат роботи, згідно укладених договорів із Національною службою здоров'я України. Але для цього необхідно виконати ряд вимог, що потребує значних капіталовкладень, які не під силу районному бюджету. Тому районна влада шукає різні шляхи вирішення цих проблем у співпраці із органами місцевого самоврядування, бізнесу та підприємництва.

У продовження цієї теми Сергій Нагорняк провів  робочу зустріч із колективом медичних працівників за участю голови райдержадміністрації Олександра Цимбала, голови районної ради Валентини Любомської, представників громадськості та журналістів.

Сергій Нагорняк запевнив, що всі звернення тальнівчан будуть ретельно вивчені та опрацьовані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування