A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Вшанування Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 15:41
Кількість переглядів: 1042

Фото без описуА сотню вже зустріли небеса…
Летіли легко, хоч Майдан ридав…
І з кров´ю
перемішана сльоза…

 

Двадцяте лютого. Ми вшановуємо світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Ранок цього дня розпочався поминальним молебнем за світлі душі Героїв Небесної Сотні.

Вони віддали життя за святу мрію – жити у вільній, незалежній, щасливій країні. Тепер ми маємо разом втілити цю мрію.

До пам’ятника Героям Небесної Сотні, що у центрі Тального, прийшли всі, хто хотів засвідчити свою шану і вдячність величному подвигу в імя України.

У мітингу взяли участь керівники району та міста, учасники АТО, волонтери, представники громадських організацій, небайдужі тальнівчани.

Фото без опису- Сьогодні ми вшановуємо тих, хто поклав життя заради майбутнього нашої держави, - звернувся до присутніх голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал. - Ми низько схиляємо голови перед самопожертвою мужніх Героїв Небесної Сотні.Небесна Сотня – це як символ патріотизму і величної любові до рідної землі. Серед її Героїв  і наш земляк – Юрій Паращук.Сотні і тисячі найкращих синів і доньок України продовжили справу Небесної Сотні, ставши на захист цілісності держави, віддаючи життя за її незалежність.Зазнала тяжких втрат і Тальнівщина, оплакуючи своїх солдатів-захисників, які полягли на Сході України. Вшановуючи світлу пам'ять загиблих співвітчизників - наше завдання і громадянський обов’язок – об’єднавши зусилля, разом розбудовувати незалежну і сильну державу, обравши шлях демократії і миру.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв-захисників, які віддали життя за мирне майбутнє. Потім до пам’ятника було покладено квіти.

 

Продовжив заходи виступ у районному будинку культури лідера гурту „Тінь Сонця“, громадського діяча  Сергія Василюка, пісенні твори якого сповнені патріотизму та любові до Батьківщини.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування