A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Музика – як доля

Дата: 11.02.2020 16:48
Кількість переглядів: 335

Славний 70-річний ювілей святкував днями знаний на Тальнівщині та за її межами композитор Анатолій Довгань.

Маестро вітали колеги, друзі, побратими по творчості, вітали квітами та піснями, віншували поетичними рядками, дякували запашним короваєм та щедрими дарунками.

Привітали Анатолія Васильовича заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, начальник сектору культури, молоді і спорту Оксана Щербатюк, начальник відділу виконавчого апарату районної ради Галина Лементар. Вони вручили ювіляру Почесну грамоту Департаменту культури та взаємозв'язків з громадськістю Черкаської облдержадміністрації. Щиро подякували йому за працю на музичному поприщі рідного краю, за неоціненний досвід і вклад у розвиток культури та духовної спадщини. Адже творчість Анатолія Довганя –це багатюща пісенна скарбниця, яку цінять і шанують прихильники і в Україні, і за кордоном. Анатолій Васильович відомий як композитор та оранжувальник, як багаторічний керівник та творчий наставник народного ансамблю „Джерела“. Його ім'я занесене до книги Пошани міста Тальне.

Бажаємо ювіляру міцного здоров'я, творчої наснаги та довгих років життя у колі рідних, друзів та вдячних шанувальників! Многая літа Вам, Анатолію Васильовичу!!!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування