A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Сільськогосподарська кооперація: можливості та перспективи

Дата: 06.06.2019 14:48
Кількість переглядів: 530

Фото без опису

Тальнівською районною філією Черкаського ОЦЗ було організовано та проведено засідання клубу для зареєстрованих безробітних «Територія успіху» на тему: Сільськогосподарська кооперація: можливості та перспективи, за участю представників Управління агропромислового розвитку Тальнівської РДА.

Мета заходу: ознайомлення з особливостями створення та функціонування сільськогосподарських кооперативів, можливостями сільськогосподарської кооперації, як способу ефективної самозайнятості на селі, роллю сільськогосподарських кооперативів в світі та основними принципами їх створення та функціонування в Україні.

Фото без описуСпеціаліст з профорієнтації Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ Олена Липкань ознайомила учасників заходу з видами сільськогосподарських кооперативів, законодавчою базою, основними правами та обов’язками членів кооперативу, станом сільськогосподарської кооперації в Україні та Черкаській області. У ході проведення заходу також обговорювались інші ключові організаційні питання при створенні кооперативу. Учасників ознайомлено з особливостями діяльності сільськогосподарських кооперативів Європи та успішними прикладами кооперації в Україні.

Пересунько Леся, начальник відділу координації землеустрою управління АПР Тальнівської РДА, розповіла про державні програми підтримки кооперативів, гранти, як спосіб залучення додаткового капіталу.

Семінар пройшов досить жваво та пізнавально, безробітні задавали багато запитань, які їх цікавили та отримали кваліфіковані та вичерпні відповіді на них.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування