A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Готові змінюватись самі та прагнемо допомогти змінюватись іншим

Дата: 24.01.2020 14:31
Кількість переглядів: 350

 Фото без описуСьогодні ринок праці вимагає вищої якості, надійності і конкурентноспроможності, особливо у послугах, що надаються роботодавцям.

Сприяння працевлаштування громадянам у пошуку роботи прямо залежить від роботодавців, у свою чергу, роботодавець прагне мати працівника, який якісно виконує роботу. Нові вимоги ринку спонукають до пошуку нових, нестандартних рішень, підходів та форм роботи з роботодавцями, які б індивідуалізували задоволення потреб кожного клієнта.

З січня 2020 року Державна служба зайнятості запроваджує Концепцію Інституту «Консультант роботодавця», основна мета якої полягає у розробці комплексного підходу до вирішення завдань побудови взаємовідносин служби зайнятості з роботодавцями на основі новітніх тенденцій розвитку економіки, ринку праці та соціальної сфери (з урахуванням світових практик). Системна та цілеспрямована робота, ретельне планування співробітництва фахівця служби зайнятості з кожним конкретним роботодавцем, використання електронних сервісів, проведення заходів випереджального характеру, спеціалізація роботи з роботодавцями за цільовими групами, «повернення» до співпраці «втрачених» роботодавців, застосування елементів рекрутингу – пріоритетні підходи у побудові взаємовідносин консультанта роботодавця з працедавцем. Злагоджена взаємодія служби зайнятості з роботодавцями та особами, які шукають роботу приведуть до ефективного вирішення питань «кадрового голоду», забезпечення громадян тривалою зайнятістю, зменшення нелегальної трудової міграції та підняття рівня соціальної відповідальності усіх учасників трудового процесу.

Суспільство постійно рухається вперед, змінюється, перетворюється, постійно вимагає від нас дізнаватися щось нове та вдосконалювати себе.

Ми, фахівці служби зайнятості, готові змінюватись самі та прагнемо допомогти змінюватись іншим, тому що дуже хочеться щоб труд в рідній країні мав сенс, щоб громадяни України не шукали більших грошей десь там..., щоб рівень життя не хитався біля межі бідності, а мав свої міцні позиції у сталому економічному розвитку нашої держави, здоров’ї та добробуті нас з вами. Результат можна здобути лише спільними зусиллями та високою свідомістю того, що роботу треба виконувати сумлінно та якісно, а винагорода за працю повинна бути гідною. Щоб вислів «як роблять так і платять» - мав одне значення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування