A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Працюємо далі!

Дата: 23.01.2020 12:06
Кількість переглядів: 376

    Ніцель Альона  розпочала свою підприємницьку діяльність з вересня 2018 року у сфері торгівлі та надання комерційних послуг. Як з’ясував фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Тальнівської районної філії ЧОЦЗ В. Науменко під час свого першого відвідування новоствореного підприємця, фізична особа-підприємець планує проводити свою господарську діяльність самостійно.

В ході проведеної наступної робочої зустрічі, 27 травня 2019 року, фахівець районної філії дізнався про успішний розвиток бізнесу та потребу в найманій праці на перспективу. З Альоною Ніцель проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо послуг, які надає служба зайнятості, та стимулювання створення нових робочих місць суб’єктами малого підприємництва.

Підбір претендентів на роботу майбутній роботодавець згодилась проводити серед безробітних, зареєстрованих в службі зайнятості.

Так, уже 31 травня 2019 року був підписаний договір на працевлаштування безробітної після проведення стажування на робочому місці, та який був успішно виконаний.

Наступна безробітна Дерев’янко Олена працевлаштована на початку жовтня 2019 року, а у листопаді  того ж року ФОП Ніцель А. звернулась до районної філії щодо проведення компенсаційних виплат за працевлаштування безробітної на новостворене робоче місце у пріоритетних видах економічної діяльності.

Роботодавець запевнила: «Будемо розвиватися, «рости» - за підбором  кадрів, звичайно, прийдемо до вас, в службу зайнятості».

Співпраця вдалась: усі три сторони задоволені, працюємо далі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування