A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Національний конкурс «Благодійна Україна»

Дата: 20.01.2020 15:47
Кількість переглядів: 469

Асоціація благодійників України є засновником Національного конкурсу  «Благодійна Україна» - це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі, який цього року буде проходити вже 13- раз поспіль. Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра».

У жовтні 2019 року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019». Цьогоріч переможців визначатимуть в 17-ти основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях. У кожній із вищезазначених номінаціях визначатиметься по три лауреати конкурси, переможці будуть оголошені на церемонії нагородження, що відбудеться навесні 2020 року у Києві.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org. Останній термін подачі заявок для участі в конкурсі  - 1 березня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування