A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

У 2019 році скорочено кількість податкових перевірок

Дата: 20.01.2020 15:30
Кількість переглядів: 333

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що у 2019 році управлінням податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування проведено 307 документальних перевірок суб'єктів господарювання, що на 82 перевірки (21,1%) менше, ніж за січень - грудень 2018 року.

Позапланових перевірок у січні – грудні 2019 року проведено 247, що порівнянно з аналогічним періодом минулого року менше на 24%.

Проведено у 2019 році 60 документальних планових перевірок юридичних осіб, що менше на 7,7 %  ніж у 2018 році.

З найбільш поширених порушень, виявлених перевірками: проведення платниками нереальних операцій з придбання товарів або послуг, які не відбувалися (не надавалися) у обсягах, які вказані в первинних документах, в тому числі через неможливість їх реальної поставки, оскільки у постачальника немає ресурсів, необхідних для виробництва, зберігання і транспортування таких товарів; порушення порядку ведення бухгалтерського та податкового обліку; відсутність первинних документів, регістрів бухгалтерського обліку та документів, пов'язаних з обчисленням та сплатою податків і зборів, ведення яких передбачено законодавством; порушення строків розрахунків в іноземній валюті за імпортними/експортними операціями.

За результатами контрольно-перевірочної роботи Головним управлінням ДПС у Черкаській області донараховано порушникам законодавства до сплати до бюджету 555,0 млн. гривень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування