A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Запрацювала інтерактивна мапа для учасників АТО/ООС

Дата: 11.01.2020 08:56
Кількість переглядів: 495

Запрацювала інтерактивна мапа для учасників АТО/ООС

Автор  

В області запрацювала інтерактивна google-мапа для посилення комунікації учасників ООС/АТО з органами державної влади та місцевого самоврядування. Її розробили фахівці обласного контактного центру за дорученням очільника області. Мапа розміщена на офіційному сайті Черкаської ОДА в розділі «Черкаський обласний контактний центр».

– Ця мапа дає змогу інтернет-користувачам отримати необхідну інформацію щодо установ та організацій області для вирішення проблемних питань, які виникають в атовців та учасників ООС, – говорить керівниця контактного центру Лариса Ходаковська.

За словами директорки, мапа містить інформацію про обласні та районні служби соціального захисту, центри зайнятості, управління Держеокадастру, обласний військовий комісаріат, центри надання адміністративних послуг та безоплатної юридично-правової і психологічної допомоги, залізничні вокзали, медичні заклади, що надають послуги з реабілітації, протезування, санаторно-курортного лікування, об’єднані територіальні громади тощо.

Завдяки  умовним позначенням можна знайти відповідний населений пункт чи установу з усіма контактами: поштові адреси, електронні скриньки, телефони та інше. Інтерактивну мапу постійно оновлюватимуть, наповнюючи необхідною інформацією.

Нагадаємо також, у Черкаському обласному контактному центрі можна отримати необхідну інформацію з різних нагальних питань, тел.: (0472) 36-11-13, 33-55-17 (0-800-508-876 – «гаряча лінія» підтримки учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування