A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Ми всі працюємо для громади і держави

Дата: 20.11.2019 09:15
Кількість переглядів: 509

_DSC0695Ми всі працюємо для громади і держави, – голова ОДА зустрівся із правоохоронцями та силовими структурами

 

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар провів нараду із керівниками правоохоронних, силових та контролюючих установ, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в області.

Це була перша ознайомча зустріч, на якій окреслили загальні принципи співпраці, обговорили проблемні питання структур, реформування та функціонал особового складу та ін. 

– Ви не підпорядковуєтесь адміністрації функціонально, але певний вплив, принаймні публічний, я все ж _DSC0698намагатимуся здійснювати, – звернувся до присутніх Роман Боднар. – До мене надходить чимало скарг на роботу правоохоронної системи, деяких територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в Черкаській області. І я не можу на них не реагувати, як і ви. Не буде кулуарних домовленостей чи дружби з кимось
проти когось. Частина з вас, упевнений, розуміють, що ми всі працюємо для громади і держави. Із тими, хто підтримує таку відкриту позицію, – будуємо діалог. Кожен із вас в роботі має дотримуватися принципів якості та доброчесності.

Такі спільні наради проводитимуться щомісяця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування