A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР ПЕРЕДАТИ МАЙНО В ОРЕНДУ

Дата: 19.09.2019 09:05
Кількість переглядів: 366

        Фото без описуТальнівська районна державна адміністрація оголошує про проведення конкурсу на право оренди об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району.

Відомості про об’єкти оренди:

 

        1) частини нежитлового приміщення (6 кімнат), площею 177,1 кв.м., що   розміщене за адресою: Черкаська область, м. Тальне, вул. Замкова,83, для  розміщення  кафе, барів, закусочних, кафетеріїв, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи з терміном оренди - 15 років, із стартовою орендною платою  1228,91 грн./міс.;

        2) частини нежитлового приміщення (4 кімнати і коридор), площею 83,1 кв.м., що розміщене за адресою: Черкаська область, м. Тальне, вул. Замкова,83, для іншого використання нерухомого майна, з  терміном оренди 15 років зі стартовою орендною платою 840,93 грн./міс.;

        3) частини підвального приміщення (2 кімнати), площею 31,1 кв.м, що розміщене за адресою: Черкаська область, м. Тальне, вул. Замкова,83 для  розміщення  кафе, барів, закусочних, кафетеріїв, які не здійснюють продаж товарів під акцизної групи з терміном оренди - 15 років із стартовою орендною платою 119,89 грн./міс. 

Фото об'єктів додаються:

Об'єкт №1   

Об'єкт №2

Об'єкт №3    .

Умови конкурсу:

1. Стартовий розмір орендної плати,  визначеною  за Методикою  розрахунку  орендної плати  за  майно, що перебуває у спільній власності  та на підставі звіту про експертну оцінку майна;

2. Ефективне використання об'єкта оренди за напрямком використання;

3. Дотримання вимог щодо експлуатації об'єкта;

4. Здійснення внутрішніх ремонтних робіт орендарем;

5. Дотримання умов належного утримання прилеглої території;

6. Компенсація переможцем конкурсу витрат, пов'язаних з проведенням незалежної оцінки об'єкта оренди.

Перелік документів, необхідних  для участі в конкурсі:

1)Заява про участь в конкурсі з додатком наступних документів:

для юридичних осіб: документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи; копії установчих документів; копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців; завірену належним чином копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік; довідку про знаходження на обліку Державної податкової адміністрації (інспекції) України як платника податку; довідку від претендента про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство;

для фізичних осіб: копію документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлену довіреність; завірену належним чином копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців; завірену належним чином копію декларації про доходи за попередній рік або звіту суб'єкта малого підприємництва - фізичної особи - платника єдиного податку.

2) Пропозиції щодо виконання умов конкурсу, крім розміру орендної плати, пропозиція стосовно якого вноситься учасником конкурсу в день проведення конкурсу.

3) Інформацію про поштову адресу та номер телефону.

    Строк прийняття заяв на участь у конкурсі до:   «03»  жовтня 2019 р.

      Документи (крім пропозиції щодо розміру орендної плати) подаються за адресою: м. Тальне, вул. Соборна, 28, Тальнівська районна державна адміністрація, каб. № 310, з поміткою «на конкурс».

Конкурс відбудеться «08» жовтня 2019 р.  о 10 годині в каб. № 303 адмінбудівлі, розташованої за адресою: м. Тальне, вул. Соборна, 28, Тальнівська районна державна адміністрація.

    Порядок проведення конкурсу на право оренди, Методику розрахунку орендної плати та Типовий договір оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл та міста Тальнівського району, затверджено рішенням сесії Тальнівської районної ради від 15.03.2019  №31-15/VII.

  За додатковою інформацією щодо об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району звертатися за адресою: м. Тальне, вул. Соборна, 28, Тальнівська районна державна адміністрація, каб. 304, тел. 3-04-84.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування