A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулося обговорення стосовно вирішення питань реконструкції «Тальнівського парку», як пам’ятки природо-заповідного фонду

Дата: 16.09.2019 14:25
Кількість переглядів: 357

Фото без опису12 вересня у Тальнівській райдержадміністрації під керівництвом заступника голови Тетяни Півторак відбулася робоча зустріч з представниками ГО «Зелений Світ», Тальнівської міської ради, Тальнівського міжрайонного управління водного господарства, відділу  Держгеокадастру  у Тальнівському районі, ДП «Уманське Лісове господарство».

Метою зустрічі було спільне ознайомлення та координація зусиль у вирішенні питань стосовно реконструкції «Тальнівського парку», як пам’ятки природо-заповідного фонду.

У ході робочої зустрічі було заслухано громадських активістів Олександра Овчаренка та Леоніда Нестеренка про сьогоднішній стан справ Тальнівського лісопарку. Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Світлана Ковалишина доповіла про роботу пророблену управлінням агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації з даного питання.

Всі учасники наради мали змогу висловити своє бачення та спільно з громадськими активістами обговорити основні моменти подальшої співпраці у напрямку природоохоронної діяльності.

Нагадаємо, що Тальнівською райдержадміністрацією проводилася  інвентаризація територій та об’єктів природо-заповідного фонду району. Подано на розгляд до департаменту екології Черкаської ОДА пропозиції включити до об’єктів природо-заповідного фонду  перелік об'єктів, зокрема урочище «Тальнівський парк».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування