A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

У районі розпочали підготовку до відзначення Дня захисника України

Дата: 10.09.2019 09:00
Кількість переглядів: 323

Фото без опису9 вересня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Півторак за участю представників районної та міської рад: Віталія Карпука та Ольги Піддубної, завідувача сектору культури райдержадміністрації Оксани Щербатюк та директора Тальнівського районного будинку культури Володимира Тарана відбулася робоча нарада щодо відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва у Тальнівському районі. Урочисті заходи заплановано провести 13-14 жовтня поточного року.

Мова велася про формат заходів, їх учасників, визначалися із часом та датою проведення.

– Наше завдання – максимально активізувати спільні з місцевою владою організаційні зусилля та на високому патріотичному рівні провести урочисті заходи. Особливу увагу необхідно звернути на залучення до проведення цих заходів ветеранів АТО, активістів Революції Гідності, волонтерів, тобто всіх тих, хто присвятив своє життя служінню українському народу, – наголосила керівник виконавчої гілки влади Тетяна Олександрівна.

Керівництво райдержадміністрації завжди готове до діалогу та розгляне всі пропозиції від активної громадськості району та міста. Тому запрошуємо всіх небайдужих та зацікавлених осіб долучитися до організаційних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування