A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Які зміни на ринку праці Тальнівщини?

Дата: 28.08.2019 15:37
Кількість переглядів: 353

На ринку праці Тальнівщини на кінець літа, як і на початок, залишаються дуже затребувані – знавці, умільці, аси, майстри, одним словом, «доки» робітничих професій. Роботодавці потребують трактористів, водіїв, електрогазозварників, слюсарів та продавців.

Також на ринку праці попитом користуються професіонали у сфері фінансів: за останні 3 місяці укомплектовані 9 вакансій бухгалтера та 1 вакансія економіста, залишаються актуальними 2 посади «головного бухгалтера».

Всього в літній період надійшли 507 вакансій, з яких 324 укомплектовані, частина вакансій втратили свою актуальність, 45 залишаються актуальними. Тимчасовою зайнятістю скористалися 76 безробітних. Набули практичних умінь і навиків, успішно пройшовши стажування на робочому місці, та працевлаштовані 11 безробітних.

Для задоволення потреб роботодавців у кадрах, досягнення рівноваги між попитом і пропозицією робочої сили, служба зайнятості надає широкий безкоштовний спектр послуг, які постійно осучаснює, урізноманітнює, та кількісно збільшує, застосовуючи інтернет-технології, фахівці служби надають кваліфіковану допомогу у сприянні працевлаштуванню пошукачам роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування