A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Зустріч з питань запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах

Дата: 22.08.2019 10:08
Кількість переглядів: 374

Фото без опису22 серпня під головуванням заступника голови Тетяни Півторак було проведено робочу зустріч з питань запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування під час проходження осінньо-зимового періоду 2019 – 2020 років.   

Нараду проведено за участю відповідних служб: Тальнівської філії „Тальнівський райавтодор“, Тальнівського РС У ДСНС в Черкаській області, Тальнівського  відділення поліції Звенигородського відділу Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Під час зустрічі обговорено питання взаємодії техніки і служб, які будуть задіяні для реагування на надзвичайні ситуації та події пов’язані з ліквідацією наслідків погіршення погодних умов осінньо-зимового періоду 2019 – 2020 років. Уточнено розрахунки сил і засобів, що можуть бути залучені до виконання робіт із попередження і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, характерних для осінньо-зимового періоду та уточнено плани взаємодії при виконанні спільних заходів під час ускладнення погодних умов, наявної інженерної, спеціальної і снігоочисної техніки, автомобілів підвищеної прохідності, пересувних електростанцій, тощо. Проведено звірку наявності та потреби у посипковому матеріалі у населених пунктах  району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування