A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Навчання зі спеціалістами з питань ведення роботи ЦНАП

Дата: 23.08.2019 10:01
Кількість переглядів: 328

У два етапи – з 13 по 16 серпня та з 22 по 23 серпня проходили навчання зі спеціалістами з питань ведення роботи центрів надання адміністративних послуг та спеціалістом з практичної психології.

Так, 13-16 серпня навчання для спеціалістів Тальнівської районної державної адміністрації, районної та міської рад проводили представники громадської організації «Всеукраїнська асоціація центрів надання адміністративних послуг» Алла Стрижова та Катерина Єременко. Вони поділились досвідом роботи у ЦНАПі, розповіли про роль місцевого самоврядування в організації ЦНАП та напрацювали нормативно-правову базу  в сфері надання адміністративних послуг.

22-23 серпня  діловій етиці та взаємодії з відвідувачами ЦНАП  навчала психолог-консультант Олена Шляпєнтох.  Вона розповіла про основні психологічні аспекти роботи з відвідувачами, поводження у конфліктних ситуаціях  та використання методів їх уникнення, а також про психологічні розвантаження у випадках емоційної напруги.

Загалом всі дні навчань були інформаційно насиченими та розширили кругозір навчальної аудиторії. Всі учасники отримали знання, які, безперечно, зможуть використовувати на практиці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування