A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості

Дата: 28.08.2019 08:21
Кількість переглядів: 630

Фото без опису23 серпня 2019 року Тальнівською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості для безробітних проведено «Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості», у якому взяло участь 8 осіб із числа безробітних.

Захід проведено з метою ознайомлення безробітних із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, перевагами легальної зайнятості, ризиками нелегальної зайнятості і нелегальної трудової міграції та гендерними аспектами на ринку праці.

У ході заходу шукачі роботи ознайомилися із сучасними нововведеннями та комплексом соціальних послуг, які надає державна служба зайнятості. Фахівець районної філії Вікторія Школьна, інформувала безробітних щодо сучасних електронних сервісів державної служби зайнятості, зокрема створення «Електронного кабінету шукача роботи», що дає можливість розмістити резюме, уточнити заплановані та фактичні дати відвідування служби зайнятості, дізнатися про заходи, які проводитиме служба зайнятості та багато ін.

Також Вікторія ознайомила з актуальними вакансіями на регіональному ринку праці звернула увагу на соціальні гарантії, які існують лише за умови офіційного працевлаштування.

Безробітні також отримали інформацію про можливість набуття професії за сприяння служби зайнятості та вакансії, які відповідають принципам забезпечення гендерної рівності у виборі професійної діяльності.

По завершенню семінару на всі запитання присутніх фахівцем було надано вичерпні відповіді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування