A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Проведена щотижнева координаційна нарада

Дата: 27.08.2019 16:50
Кількість переглядів: 306

Фото без опису27 серпня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Півторак за участю керуючого справами районної ради Віталія Карпука була проведена щотижнева координаційна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Керівники відділів, управлінь та установ коротко прозвітували за проведену роботу та виконані доручення, які були надані на попередніх нарадах.

Зокрема на сьогодні важливим питанням є підготовка об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону.

- Ми повинні максимально працювати у цьому напрямку. На часі підготовка до опалювального періоду об’єктів освітянської та медичної галузей району. Потрібно докласти усіх зусиль, щоб вчасно й оперативно вирішити проблемні моменти, залучаючи сільські ради, на території яких знаходяться навчальні і медичні заклади – зазначила Тетяна Півторак.

Оксана Щербатюк, завідувач сектору культури райдержадміністрації повідомила присутніх про заплановані заходи з нагоди 5-ї річниці Іловайської трагедії та вшанування пам’яті загиблих захисників України, які відбудуться на території району. Крім того, Оксана Миколаївна довела до відому присутніх, що 23 серпня Президент України підписав Указ № 621, яким визначено дату 29 серпня Днем пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.    

Наталія Толдонова, начальник Тальнівського відділу обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України, повідомила присутніх про запровадження нової послуги «Е-ПЕНСІЯ». Впровадження такої системи спрощує взаємодію громадян з Пенсійним фондом України, дозволяє зменшити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому. Одночасно закликаємо тальнівчан реєструватися користувачами електронних послуг веб-порталу Пенсійного фонду України, щоб мати  доступ до даних, які містяться в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, володіти інформацією щодо пенсійного забезпечення та сплачених страхових внесків.

Щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування під час проходження осінньо-зимового періоду 2019 – 2020 років, завідувач сектору з питань оборонної роботи та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Сергій Копернак, поінформував, що з даного питання проведено координаційну нараду за участю відповідних служб, на якій обговорено питання взаємодії техніки і служб, які будуть задіяні для реагування на надзвичайні ситуації та події пов’язані з ліквідацією наслідків погіршення погодних умов осінньо-зимового періоду 2019 – 2020 років. Уточнено розрахунки сил і засобів, що можуть бути залучені до виконання робіт із попередження і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, характерних для осінньо-зимового періоду та уточнено плани взаємодії при виконанні спільних заходів під час ускладнення погодних умов, наявність інженерної, спеціальної і снігоочисної техніки, автомобілів підвищеної прохідності, пересувних електростанцій, тощо. Проведено звірку наявності та потребу в посипковому матеріалі у населених пунктах  району.

Тетяна Сандул економіст з праці ЦПМСД, повідомила, що заклад працює в активному режимі. Зараз проводяться обов’язкові медичні профілактичні огляди школярів напередодні навчального року. Вона зазначила, що медичний профілактичний огляд є обов’язковим для учнів та проводиться з метою виявлення в них захворювань, подальшого їх диспансерного спостереження, планового лікування чи реабілітації та з метою запобігання масовим колективним захворюванням.

Про роботу із сім'ями, які потрапили у складні життєві обставини, проінформував начальник Служби у справах дітей Микола Писар.

Члени наради обговорили заплановані в районі заходи, визначили виконавців та учасників.

Підсумовуючи, Тетяна Олександрівна дала ряд доручень і завдань по кожному напрямку роботи, звернувши увагу на якісне та вчасне їх виконання. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування