A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

«Моя Україна – прекрасна і незалежна»

Дата: 23.08.2019 16:14
Кількість переглядів: 518

Фото без описуЗ нагоди відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у Тальнівському районному будинку культури відбулися урочистості за участю керівництва району та міста, громадськості, волонтерів, учасників АТО.

З прийдешніми святами привітали тальнівчан заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак та міський голова Олексій Юрченко.

Ми єдині у своєму прагненні до злагоди і миру, до утворення європейських стандартів життя і тільки спільними зусиллями зможемо побудувати державу, якою будуть пишатися майбутні покоління українців.

Сьогодні ці свята, як ніколи, ставлять перед нами високі вимоги, спонукають до особливої відповідальності. Перед країною, перед собою і перед прийдешніми покоління. Дуже важкий час, бо гинуть наші захисники, країна потерпає від зовнішньої агресії, і саме такою є ціна нашого народу у прагненні до життя у незалежній країні. Хай нам усім Господь дає сили і надалі боротися за нашу незалежність!

Пам’ять про героїв сьогодення, які віддали життя за Незалежність України, було вшановано хвилиною мовчання. Квіти пошани покладено до пам'ятного знака Героям Небесної Сотні.

За  відданість та любов до рідного краю, високий патріотизм, активну благодійну та волонтерську діяльність, безкорисливість і милосердя, за зміцнення патріотичного духу у суспільстві було оголошено Подяки Тальнівської райдержадміністрації голові  громадської організації  „Районна спілка ветеранів та учасників АТО“ Василю Данилюку, голові  громадської організації „Об’єднання бойових побратимів та волонтерів“ Андрію Цибульку, голові районної громадської організації  „Союз Чорнобиль“ Миколі Савчуку.

 

Піднесеного настрою і гордості за свій край та його героїв додала святкова концертна програма „Моя Україна – прекрасна і незалежна“ за участю кращих колективів та самодіяльних артистів Тальнівщини.

…Волею долі День Незалежності ми відзначаємо в серпні, коли наша земля пахне хлібом нового врожаю, гордістю і могутністю України.

Нехай він принесе у кожен дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир і любов.

 

Сектор організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування