A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із координаційної наради 15.07.2019

Дата: 16.07.2019 16:33
Кількість переглядів: 465

Фото без опису15 липня голова Тальнівської райдержадміністрації провела щотижневу координаційну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та інших служб району.

По галузях медицини та освіти було обговорено моменти підготовки до опалювального сезону. Проводиться робота по встановленню модемних зв'язків. Оголошено тендери на закупівлю дров для сільських навчальних закладів.

Заступник начальника управління соціального захисту Вікторія Захарчук проінформувала про проведену роботу щодо призначення субсидій. На разі управлінням здійснюється перерахунок цих призначень, у зв'язку зі змінами тарифів.

Про результати візиту до Уманського центру соціально-психологічної реабілітації, де тимчасово проживають дітки із нашого району, що потрапили у складні життєві обставини, розповів начальник Служби у справах дітей Микола Писар. Не зважаючи на широку інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо створення сімейних форм виховання у районі, цих діток поки що так і не вдалося влаштувати у прийомну сім'ю чи будинок сімейного типу.

Начальник відділу Держгеокадастру у Тальнівському районі Геннадій Сикалов повідомив, що на даний час сім учасників АТО, жителів Вишнополя, отримали накази про виділення земельних ділянок, проводять відповідне оформлення документації.

Виконуюча обов'язки директора Тальнівської філії Центру зайнятості Наталя Слободян проінформувала, що зараз на обліку перебуває 385 осіб - безробітних. За останній період найбільше направлень було видано на роботу на Мошурівський консервний завод.

По розглянутих питаннях головою райдержадміністрації було дано ряд доручень  і завдань. Зокрема, Валентина Любомська звернула увагу на якісний розгляд звернень громадян, результативне вирішення та підготовку обґрунтованих відповідей. Також було заплановано роботу комісії по детінізації виплати заробітної плати у форматі виїзних засідань.

Сектор організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування