A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Серпнева конференція педагогів

Дата: 30.08.2018 15:57
Кількість переглядів: 649

Фото без описуУ передостанній день серпня за гарною традицією освітянська родина району зібралася на урочисту конференцію.

У роботі  серпневої конференції педагогічних працівників взяли участь голова районної ради Валентина Любомська, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка, голова районної Профспілки працівників освіти Людмила Нестругіна. Провела зібрання начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Коваль.

Лариса Вікторівна привітала усіх колег із початком нового навчального року та побажала плідної праці, успіхів і досягнень на педагогічній ниві.

Освітяни із сумом згадали колег, які цьогоріч відійшли у вічність. Але їхній досвід і мудрість, передані дітям, назавжди залишаться поміж нас.

Із вдячністю відзначили педагогів, які ідуть на заслужений відпочинок. А також привітали молоде поповнення: Валентину Циганенко, учителя англійської мови Лісівської ЗОШ та Катерину Голубок, учителя початкових класів  та англійської мови Лащівського НВК.

Далі Лариса Коваль виступила із доповіддю про підсумки роботи дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти району у 2017-2018 навчальному році та завдання педагогічних колективів на 2018-2019 навчальний рік. Звернула увагу на етапи формування Нової української школи. Адже цьогорічні першокласники (їх у районі 157) уже навчатимуться за новими державними стандартами. Для створення нового освітнього простору виділено з державного бюджету 714,5 тис. грн., заплановане дофінансування з районного – 79,4 тис.грн.

На конференції було обговорено найважливіші моменти вирішення проблем, визначено пріоритети і напрямки подальшої роботи. Керівники району висловили вдячність педагогам Тальнівщини і висловили сподівання і в подальшому знаходити порозуміння, конструктив та спільними зусиллями долати труднощі для забезпечення наших учнів якісною освітою у достойних умовах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування