A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Продовжуючи самоврядні традиції багатьох поколінь

Дата: 07.12.2018 15:53
Кількість переглядів: 776

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Сьогодні колектив Тальнівської райдержадміністрації на чолі з головою Василем Клименком взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня місцевого самоврядування, що відбулися відразу після завершення чергової 29-ої сесії районної ради.

Василь Петрович привітав колег із професійним святом, висловив щиру вдячність за співпрацю і розуміння і вручив голові районної ради Валентині Любомській від імені всього колективу Подяку, а також Почесну грамоту Черкаської облдержадміністрації і обласної ради.

- Мені приємно називати вас колегами, - відзначив Василь Клименко, - зважаючи на нашу співпрацю та взаєморозуміння у вирішенні багатьох проблем із життя району. Хочу відзначити вашу працю  як відкриту, прозору та спрямовану на задоволення соціальних та інших потреб жителів району. Висловлюю  вдячність депутатам, посадовим особам, ветеранам органів місцевого самоврядування за самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. За любов до рідного краю, активність у громадському житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди.

 

Василь Клименко спільно із Валентиною Любомською вручили Подяки депутатам обласної ради Володимиру Копійченку, Анатолію Підгорному, Анатолію Скіченку, відзначивши їхню активну громадянську позицію та відстоювання інтересів Тальнівщини.

  Також відзначили кращі сільські громади: Вишнополя, Кобринового і Мошурова.

Грамотами і Подяками було нагороджено кращих працівників органів місцевого самоврядування.

Грамотою Верховної Ради України за заслуги перед українським народом був нагороджений сільський голова Кобринового Юрій Книш.

Пісенним дарунком привітали усіх зі святом працівники районного Будинку культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування