A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Зустріч ветеранів педагогічної праці

Дата: 01.03.2019 15:45
Кількість переглядів: 724

Квітами та щирими посмішками засяяла затишна зала Тальнівського будинку для дітей та юнацтва.

1 березня, за гарною освітянською традицією, тут відбулася зустріч ветеранів педагогічної праці, присвячена Дню 8 Березня „Жінка – Берегиня, жінка – мати". І це прикметно, адже серед освітянської родини дуже багато жінок, їх усіх можна по праву величати Берегинями педагогічного вогнища знань, мудрості, творчого таланту, дитячих успіхів.

Ініціатором зустрічі, як завше, виступила голова Тальнівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Нестругіна.

На святковий захід завітали заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Тетяна Півторак та керуючий справами виконавчого апарату Тальнівської районної ради Віталій Карпук.

Вони привітали шанованих гостей з початком весни, зі святом жіноцтва, подякували за багаторічну працю на освітянській ниві Тальнівщини. Також поділилися і своїми спогадами, адже розпочинали Тетяна Олександрівна і Віталій Петрович свій трудовий шлях саме у педагогічній галузі. І розуміють, як ніхто, яка це  тяжка, але надзвичайно благородна праця.

Вітали колег начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Коваль, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Раїса Карман, депутат районної ради Володимир Синьогуб.

Святковості теплій родинній атмосфері додала щирими словами та поезією ведуча, вчитель Тальнівського НВК, Людмила Васільєва.

Настрою до гарного відпочинку додали виступи юних танцюристів – вихованців клубу „Лавіта“ та неперевершеного народного тріо „Дожниця“.

А далі була щира бесіда та приємні спогади…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування