A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

 Відбулася 28 сесія районної ради

Дата: 16.11.2018 15:39
Кількість переглядів: 383

15 листопада Голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко взяв участь  у засіданні 28-ої сесії районної ради сьомого скликання.

Перед початком роботи сесії, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять справжніх патріотів України, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.

 Після чого було розпочато сесію районної ради У її роботі також взяли участь голова депутат обласної ради Володимир Копійченко, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації, сільські голови, керівники територіальних органів виконавчої влади, ряду господарств та підприємств, представники громадських організацій та засобів масової інформації району.

  Голова районної ради Валентина Любомська привітала депутатів районної ради, керуючого справами виконавчого апарату районної ради, керівника апарату райдержадміністрації, сільських голів, які відзначали свій день народження у міжсесійний період.

Потім керівники району вручили Почесну Грамоту обласної ради депутату районної ради Олені Карпенко за багаторічну сумлінну працю у фармацевтичній галузі, високий професіоналізм, активну депутатську діяльність та з нагоди ювілею; а також директору приватного підприємства «Есвеліна» с.Папужинці, депутату районної ради Валентину  Поперечному за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу та з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Після слів привітань присутні були ознайомлені із кадровими змінами, які відбулися в міжсесійних період. Зокрема, 5 жовтня, за результатами конкурсу, на посаду директора Павлівського Першого навчального-виховного комплексу призначено Мельниченко Галину Володимирівну.

  Перед розглядом питань порядку денного було заслухано інформацію про функціонування закладів бюджетної сфери в опалювальний період 2018-2019 років.  По даному питанню інформував перший  заступник голови райдержадміністрації  Володимир Гречка та керівники бюджетних установ.

 Далі сесія розпочала роботу згідно порядку денного.

Депутатами  районної ради було схвалено три звернення:

до Кабінету Міністрів України  щодо ситуації, яка склалася у зв’язку з підвищенням ціни на газ;

до Центральної виборчої комісії щодо відновлення Тальнівського району як цілісного адміністративного суб’єкту виборчого процесу;

 до Кабінету Міністрів України, Державного агентства автомобільних доріг України, Черкаської обласної державної адміністрації щодо проведення в 2019 році ремонту автомобільних доріг  у Тальнівському районі.

 Голова райдержадміністрації Василь Клименко проінформував присутніх про співфінансування придбання ангіографа для Уманської центральної районної лікарні та про надання гуманітарної допомоги у вигляді медичного обладнання для облаштування лікарняних палат для Тальнівської центральної районної лікарні.

Василь Петрович подякував усім, хто небайдужий до долі району, хто надає підтримку та допомогу у реалізації соціально важливих проектів. А також висловив сподівання на подальшу співпрацю у цьому напрямку.

 На сесію районної ради також завітали головний лікар Уманської центральної районної лікарні Інна Добрянська та заступник Олександр Кучмій. Інна Іванівна щиро подякувала депутатам Тальнівської районної ради та аграріям Тальнівщини за розуміння і фінансову підтримку по придбанню ангіограма для Уманської центральної районної лікарні.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування