A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

При Тальнівській районній державній адміністрації працює тендерний комітет

Дата: 06.07.2018 15:38
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

Відповідно до статті 18 Закону України „Про місцеві державні адміністрації„, статті 11 Закону України „Про публічні закупівлі“ та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 18 березня 2016 року № 477 „Про затвердження Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі“ при Тальнівській районній державній адміністрації затверджений  розпорядженням голови райдержадміністрації № 263 від 27 грудня 2018 року тендерний комітет.

Сьогодні, 6 липня, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Гречки та за участі керівника апарату райдержадміністрації Лесі Соловей відбулося чергове засідання тендерного комітету при Тальнівській райдержадміністрації. Члени комітету розглянули ряд закупівель, які підлягають обов'язковому оприлюдненню на сайті Prozorro.

Метою створення комітету є організація та проведення процедур закупівель на засадах колегіальності та неупередженості. Комітет відповідає за організацію та проведення процедур закупівель. У своїй діяльності комітет керується Законом, іншими нормативно-правовими актами з питань публічних закупівель та своїм Положенням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування