A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС

Дата: 14.12.2018 15:38
Кількість переглядів: 415

Фото без опису14 грудня заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак і начальник управління соціального захисту населення Тетяна Маринченко віддали шану героям-ліквідаторам Тальнівщини.

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

- На вашу долю випала не легка місія. Сьогодні наша країна переживає непрості часи. Нам щодень потрібно вирішувати складні проблеми, але, разом з тим, мусимо усвідомлювати, що ми маємо змогу це робити сьогодні завдяки вашій самопожертві у далекому 1986 році, шановні ліквідатори. Завдання влади, наш обов’язок пам’ятати про ваш подвиг, всіляко підтримувати і  піклуватися про тих, хто поруч. Районна влада і надалі буде робити усе залежне від неї задля вшанування подвигу рятівників від атомної смерчі, і їх належного соціального забезпечення – зазначила Тетяна Півторак.

- У цей день висловлюємо щиру вдячність усім ліквідаторам за мужність і героїзм, а також хочемо привітати і нагородити Голембівського Миколу Івановича Грамотою Тальнівської райдержадміністрації і районної влади та Дерену Володимира Григоровича нагрудним знаком Герой Чорнобиля. Дякуємо Вам за те, що і зараз, попри всі негаразди сьогодення, ви продовжуєте працювати, ростити дітей та онуків, вірити в краще майбутнє. Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров’я, родинного тепла та затишку. Миру і Божого благословення усім Вам, дорогі ліквідатори – наголосила Тетяна Маринченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування