A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулося чергове засідання тендерного комітету

Дата: 05.03.2019 15:35
Кількість переглядів: 352

Фото без опису4 березня, під керівництвом керівника апарату райдержадміністрації Лесі Соловей, за участі членів комітету відбулося чергове засідання тендерного комітету при Тальнівській райдержадміністрації.

Сьогодні члени комітету розглянули одне звернення начальника відділу контролю та документообігу Оксани Мельник, яке підлягає обов'язковому оприлюдненню на сайті Prozorro. Мова йшла про замовлення ще одного примірника програмної продукції у формі ліцензійних ключів для активації комп’ютерної програми „Система електронного документообігу АСКОД“.

Система електронного документообігу АСКОД призначена для автоматизації процесів діловодства, службового, господарського та управлінського документообігу, для організації колективної роботи над документами з використанням безпаперових технологій та для забезпечення електронного документообігу із застосуванням електронного цифрового підпису (ЕЦП). Система АСКОД™ підтримує обмін даними і документами з системою електронної взаємодії центральних органів виконавчої влади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування