A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

«ОТГ та райдержадміністрації не повинні конфліктувати між собою», – Олександр Вельбівець

Дата: 21.12.2018 15:24
Кількість переглядів: 382

«ОТГ та райдержадміністрації не повинні конфліктувати між собою», – Олександр Вельбівець

Днями в Черкаській обласній державній адміністрації відбулась робоча нарада з гловами ОТГ. Таке зібрання є хорошим прикладом взаємодії місцевого самоврядування з виконавчою владою.

Було обговорено низку важливих питань, які турбували не тільки представників об’єднаних громад, а і керівників структурних підрозділів ОДА.

В ході обговорення голова рішуче наголосив на тому, що сьогодні позиція протистояння в районах між адміністраціями та ОТГ призводить до занепаду територій та підприємств. Це стримує і розвиток самих районів. Тож така ситуація – неприпустима. Вирішення будь-яких питань повинно відбуватись через конструктивний діалог між головами районних адміністрацій та громад. Ніякого іншого варіанту не можу бути, адже проблеми районів і ОТГ в них ніхто не вирішить, окрім них самих. Нині в умовах змін потрібно дуже інтенсивно співпрацювати, щоб використати бюджетні можливості на сто відсотків і задіяти на благо громади весь можливий фінансовий ресурс.

В свою чергу, Вельбівець запевнив, що всі ресурси будуть розподілятись між районами прозоро та справедливо і відповідно до потреб. Тільки завдяки спільним рішенням виконавчої влади та органів місцевого самоврядування будуть обиратись ділянки та проекти для фінансування.

«Сьогодні я як представник Президента в області бачу свої завдання налагодити плідну і взаємовигідну співпрацю між об’єднаними громадами, райдержадміністраціями та облдержадміністрацією. Лише спільно ми можемо подолати ті суспільно-економічні виклики, що ставить перед нами сьогоднішній день», – зауважив Олександр Іванович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування