A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щотижнева координаційна нарада 11.12.2018

Дата: 11.12.2018 15:22
Кількість переглядів: 624

Фото без опису11 грудня перший заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Володимир Гречка провів щотижневу координаційну нараду за участю заступника Тетяни Півторак, голови районної ради Валентини Любомської та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко проінформувала, що на сьогодні працівниками управління опрацьовано 89% справ громадян щодо надання субсидій. Також вона наголосила, що отримувачі субсидії мусять щомісяця сплачувати обов'язкову частину плати в межах соціальних норм. У разі несплати, нарахування субсидій надалі припиняється автоматично.

Начальник відділу освіти Лариса Коваль проінформувала, що у школах району проходять предметні олімпіади. Лариса Вікторівна відзначила, що уже відбулося перше засідання конкурсної комісії щодо визначення опорних навчальних закладів у районі. Були розглянуті та опрацьовані надані матеріали.

Фото без описуНачальник районної філії обласного Центру зайнятості Світлана Савченко повідомила про розширення переліку громадських робіт (зокрема, у сферах екологічного та соціального захисту) на умовах співфінансування Центру і органів місцевого самоврядування. Тому керівництву сільських та міської громад варто звернути на це увагу і потурбуватися про залучення своїх громадян до таких видів робіт.

З цього приводу Володимир Гречка дав доручення провести роз'яснювальну роботу та висвітлити це питання на семінарі для секретарів сільських рад.

Головний лікар Центру надання первинної медико-санітарної допомоги Ганна Данилюк відзначила, що вже заключено 55,2% декларацій. 10 лікарів уже підписали необхідних 1800 угод із пацієнтами. Іншим необхідно продовжувати роботу у цьому напрямку. Адже з наступного року від кількості договорів буде залежати фінансування первинної ланки медицини.

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк поінформувала, що  з 13 грудня розпочинається цикл новорічно-різдвяних заходів.

15 грудня у залі міського Центру культури і дозвілля відбудеться показ фільму «Чорний козак» Легедзинської кіностудії «Мальва».

Також було відзначено, що 14 грудня відбудеться засідання колегії райдержадміністрації та Ради регіонального розвитку, де будуть обговорені основні напрямки соціально-економічного розвитку району на наступний рік.

Володимир Гречка відповідно до розглянутих питань, дав керівникам структурних підрозділів ряд доручень та завдань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування