A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Пріоритетні напрямки роботи

Дата: 02.05.2018 15:11
Кількість переглядів: 560

Фото без описуДругого травня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів щотижневу координаційну нараду за участю першого заступника Володимира Гречки, заступника Тетяни Півторак, голови районної ради Валентини Любомської та керівників структурних підрозділів.

Одним із перших на обговорення було винесене питання щодо руйнування технічного поверху у багатоквартирному будинку по вулиці Соборній (район автостанції).

Начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Микола Белінський відзначив, що відділ взаємодіє із цього приводу з усіма необхідними службами, надає консультації та проводить роз'яснювальну роботу. На запрошення райдержадміністрації сьогодні на місці надзвичайної події працюватиме будівельний експерт. Відповідно до його заключення буде проводитися подальша робота.

Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка зауважив, що відразу після поступлення сигналу 27 квітня о пів на дванадцяту про надзвичайну ситуацію, були задіяні усі відповідальні особи та служби. Проведено обстеження, розпочато відселення мешканців та відключення газопостачання в аварійній частині будинку. Координація дій по ліквідації даної ситуації на постійному контролі.

Також розпочато роботу по виконанню доручення облдержадміністрації по обстеженню всіх багатоквартирних будинків, незалежно від їхньої форми власності. Відповідні листи будуть направлені і на Тальнівську міську раду.

Далі начальник управління соцзахисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко звернула увагу присутніх, що вже вступила в дію постанова, згідно якої радикально змінюється порядок нарахування субсидій. Від так, управління розпочне прийом громадян з 10 травня, адже кожен претендент має подати пакет необхідних документів, незалежно від того, чи нараховувалася йому субсидія до цього.

Представник Центру зайнятості Наталя Слободян повідомила, що завершилася реорганізація закладу, і від 2 травня  це вже Тальнівська філія обласного Центру зайнятості. Де на сьогодні на обліку перебуває 544 особи безробітних. Нещодавно було проведено ярмарку вакансій з приводу того, що підприємство ТРК „Влад+“ розширює виробництво і запрошує на роботу до двохсот працівників.  Бажаючі працювати на такому виробництві є в районі, але вони не заповнять всі вакансії, тому Тальнівська філія обласного Центру зайнятості буде співпрацювати і з сусідніми районами.

Приємною новиною поділилася начальник сектору культури Оксана Щербатюк. Вона повідомила, що днями солістка районного Будинку культури Тетяна Вовк виборола перше місце у ІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі “Пам'ять бережуть роки“ імені Героя України, народної артистки України, лауреата Національної премії ім. Тараса Шевченка Раїси Кириченко. Окрім цього, народні колективи „Ордана“ та „Дожниця“ готуються до участі у Міжнародному фестивалі народно-хорового співу ім. Віталія Іжевського „Над Собом пісня дзвінко лине“.

Також на нараді було обговорено проведення заходів до Дня пам'яті та примирення – 8 травня.

Підсумовуючи, Василь Клименко подякував усім за сумлінну організацію заходів до 95-річчя району, відзначивши, що найважливішу роль тут відіграла співпраця та взаєморозуміння. Саме ці якості мають бути пріоритетними при виконанні усіх службових обов'язків. Задля вирішення проблемних питань, що постали до обговорення, голова райдержадміністрації дав ряд доручень та завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування